Helyi közélet

2018.09.11. 12:01

360 fokos videó: Élőben rádióztak Miskolcról

Miskolc - Hétfőn Miskolcra érkezett a Rádió 1 roadshow-ja, hogy a reggeli adást élőben sugározzák a város egyik központi helyszínéről, a Szent István térről. A reggel 6 és 10 óra közötti kitelepülésen személyesen találkozhattak kedvenceikkel a rajongók, akik örömmel írták az autogramokat, pózoltak közös fotókhoz és osztották a reklámtárgyakat.

Miskolc - Hétfőn Miskolcra érkezett a Rádió 1 roadshow-ja, hogy a reggeli adást élőben sugározzák a város egyik központi helyszínéről, a Szent István térről. A reggel 6 és 10 óra közötti kitelepülésen személyesen találkozhattak kedvenceikkel a rajongók, akik örömmel írták az autogramokat, pózoltak közös fotókhoz és osztották a reklámtárgyakat.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani évek óta indítják az ország sok lakójával együtt a napot reggeli rádióműsoruknak köszönhetően. Ennyi idő alatt hatalmasra nőtt rajongótáboruk, ők pedig minden évben igyekeznek személyesen is felvenni velük a kapcsolatot – hogy a rádióhang emberré materializálódjon.

Elmélyül a „barátság”

Ennek a célnak része az országjáró roadshow-juk, amikor meglátogatnak egy települést, és onnan élőben sugározzák reggeli műsorukat, a hallgatókat bevonva. Idén Miskolc volt az első állomásuk, ahol hétfőn találkoztak a rajongókkal – közülük sokan már hajnali 5 órától ott voltak a Szent István téren.

Rákóczi Feri elmondta, hogy 10 éve járják az országot, szeretik csinálni, mert találkozhatnak a közönséggel; akikkel egyébként a rádió steril falai között nem tudnak. Úgy fogalmaz, hogy amikor valaki odalép hozzájuk, ő ismeri az életüket, tudja, kik Balázsék, de ez egyoldalú kapcsolat, mert ők nem ismerik személyesen a hallgatókat. A roadshowban emberközelibbé válik „barátság”.

Miskolcot kifejezetten szeretik. Bizonyíték erre, hogy minden évben visszajönnek ide. Ilyenkor igyekeznek egy kis szabadidős programot is beiktatni, de az intenzív rádiózás mellett ez nem mindig sikerül. Ahogy idén a pihenés győzött, mert bár már tegnap megérkeztek és tervezték, hogy kilátogatnak a sörfesztiválra, inkább a hajnali adáskezdetre készültek rá.

Klusovszki Kíra és Szemán Péter hajnalban keltek, hogy kiérjenek a kezdésre. Minden reggelt Balázsékkal indítanak, ezért nagyon örültek a személyes találkozás lehetőségének. Péter őszinte áhítattal meséli, hogy a játék közben egy méterre álltak tőle mindhárman, és ez „egyszerűen hihetetlen”. Szereztek relikviákat is: világító karperecet, nyakbaakasztót, de a kincs a dedikált fotó.


További négy városba

Balázsék nem fognak unatkozni az elkövetkezendő pár napban, hiszen Miskolc csupán az első állomása volt az őszi roadshow-nak. Szeptember 10. és 14. között további 4 városba látogatnak el: Salgótarján, Dunaújváros, Sopron és végezetül Budapest.

Tíz éve csinálják – amióta együtt dolgoznak –, és azóta hozzászoktak a feszített tempóhoz. Intenzívebb munka, mint a stúdió kényelméből rádiózni, ugyanakkor nem neveznék fárasztónak. Talán ebben közrejátszhat a rajongókkal találkozás élménye is.


Nézz körbe 360 fokban!

" target="_blank" rel="noopener">A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában