Helyi közélet

2018.08.27. 10:14

A zene volt az igazi főszerepben Bükkaranyoson

Bükkaranyos - Változatos programokkal búcsúztatták a nyarat Bükkaranyoson.

Bükkaranyos - Változatos programokkal búcsúztatták a nyarat Bükkaranyoson.

„Aranyosi nyári esték” címmel szerveztek zenés programot Bükkaranyoson a művelődési ház szabadtéri színpadánál. A szombati programot Tállai András, a Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, a térség országgyűlési képviselője nyitotta meg.

A köszöntő után a rendezvény kulturális programokkal folytatódott, előbb a Nyugdíjasok Köré énekkarának dalcsokra volt hallható, majd dr. Márkus Bélával, a Nyugat-magyarországi Egyetem tanárával, Bükkaranyos szülöttével rendeztek pódiumbeszélgetést „Újra itthon” címmel. A Széchenyi-díjas magyar irodalomtörténész, kritikus életművét egy rendhagyó kiállításon tekinthették meg az érdeklődők.

Ezt követően ismét a zene volt főszerepben, előbb Pap Tina dalait, után Bari Lajos zenés műsorát, majd a Fatherhead koncertjét hallgathatták meg az érdeklődők.

A program fénypontja este hét órakor jött el, amikor a Balázs Fecó lépett a színpadra, aki jól ismert, örökzöld dalait is előadta.

ÉM-TÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában