Helyi közélet

2018.07.14. 17:28

Újra tüntetnek a 35-ös kamionforgalma ellen?

Sajószöged - Nem látják a szándékot, ezért újabb demonstrációt fontolgatnak.­­­

Sajószöged - Nem látják a szándékot, ezért újabb demonstrációt fontolgatnak.­­­

„A 35-ös nem tranzitút, menjetek máshová!” – kiabálták Sajószögeden minden arra járó kamionnak egy május végi hétfő reggel. A település lakói végképp megelégelték, hogy a nehézgépjárművek egész sora hajt át a falu főutcáján, a 35-ös úton, és ezzel veszélyezteti az ott élők biztonságát. Az elmúlt három esztendőben nem egy súlyos, sőt halálos baleset is történt, amelynek egyik résztvevője egy kamion volt.

Nincs változás

A 20 tonnánál nehezebb gépjárművekre vonatkozó tiltó tábla ki van téve végig a 35-ös út ezen szakaszán. Ennek ellenére azt tapasztalják a sajószögediek, hogy olyan, mintha nem is lenne tiltás. Úgy vélik, túl sokan kapják meg a kivételt jelentő engedélyt, hogy arra haladjanak el a kamionjaikkal.

Akkor úgy tűnt, érdemi intézkedések lesznek a kamionforgalom visszaszorítására, de eddig ennek nagyon kevés nyoma van. Ezért helyezték kilátásba a sajószögediek, hogy újabb tiltakozóakciót szerveznek.

SZB


[related-post post_id="3880508"]

[related-post post_id="3874868"]

[related-post post_id="3873915"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában