Helyi közélet

2018.06.23. 12:08

Nyáresti kikapcsolódás a szimfonikusokkal Miskolcon

Miskolc - Közismert nyitányok, keringők, polkák, indulók csendülnek föl a Promenád koncerten.

Miskolc - Közismert nyitányok, keringők, polkák, indulók csendülnek föl a Promenád koncerten.

Idén is népszerű műsorral búcsúztatja évadát a Miskolci Szimfonikus Zenekar. A hagyományosan évadzáró Promenád hangverseny most kivételesen – a megszokott három helyett – csak két alkalommal tölti meg muzsikával a Déryné utcát.

Szabadtéri hangverseny népszerű, könnyed műsorral. Ezt kínálja a szimfonikusok Promenád koncertje a Nyári Színházában. Június 28-án két előadással várják a zenekedvelőket a Miskolci Nemzeti Színház szabadtéri színpadán, délután 5 és 7 órai kezdettel. A koncerten közismert nyitányok, keringők, polkák, indulók csendülnek föl, igazán üdítő, nyáresti kikapcsolódást nyújtva nem csak a komolyzene kedvelőinek. A hangversenyeken Gál Tamás vezényel és Ács Gyula konferál.

Fesztiválra utaznak

A nyári szünet után Dél-Franciaországba utazik az együttes, ahol egy rangos fesztivál, a Nuit de la citadell zárókoncertjén muzsikálnak ­augusztus 13-án Sisteronban. Majd Edelényben adnak kastély-szerenád koncertet ­augusztus 25-én.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában