Helyi közélet

2018.06.12. 14:00

Kezdődik a kátyúzás, útjavítás, -felújítások Miskolcon

Miskolc - A Kiss Ernő utcán hétfőn kezdődött a kátyúzás. Az aszfaltozás félpályás útlezárással és forgalomtereléssel jár.

Miskolc - A Kiss Ernő utcán hétfőn kezdődött a kátyúzás. Az aszfaltozás félpályás útlezárással és forgalomtereléssel jár.

A munkák várhatóan június 15-éig tartanak.

Kedd reggeltől szerda délután négyig a Batthyány sor és a Gózon Lajos út csomópontjában kezdődik burkolatfelújítás. A munkák idején a kereszteződést részlegesen lezárják, a forgalmat jelzőőrök irányítják. Az útépítés ideje alatt a forgalmat a Gózon Lajos – Puskin – Örös utca felé terelik, mindkét irányból. A buszok és a teherautók a munkák alatt is használhatják a kereszteződést.

Ahogy arról beszámoltunk, szerda reggel kezdődik a 3-as főút a Baross Gábor úti csomópont és a Metro áruház előtti jelzőlámpa közötti szakaszának felújítása is. Az érintett területen sebességkorlátozásra és forgalmi sávonként változó lezárásokra kell készülni ­augusztus 31-éig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában