Helyi közélet

2018.06.12. 13:27

Kávézó az Avasi kilátóban: nyár végéig nyitva tart

Miskolc - Meddig lesz nyitva a kávézó az Avasi kilátóban?

Miskolc - Meddig lesz nyitva a kávézó az Avasi kilátóban?

Rák Mónika bérlőt azért kérdeztük, mert a korábbi hírek szerint május végéig volt szerződése az önkormányzattal, igaz, a városházán kérték, hogy az operafesztivál idején még tartson nyitva.

„Legutóbb ígéretet kaptam, hogy nyár végéig nyitva lehetünk”, mondta lapunknak a bérlő. Kérdeztük, mennyiben befolyásolja a nyitva tartást, a jelenleg is zajló operafesztivál, hiszen a kilátó két alkalommal is helyszíne lesz operaelő­adásoknak. A kilátó előtt már zajlanak a próbák, és már felállították a díszletet is, melynek maga az építmény is a része. A parkolót pedig lezárták.

„A rendezvényektől függetlenül nyitva vagyunk”, mondja, csak a pénteki és a szombat esti előadások idején lesznek zárva, jegyezte meg.

Az Avas kilátó, a környéke és a teljes történelmi Avas fejlesztésére pályázati forrást nyert a miskolci önkormányzat. Hogy pontosan mikor (és mi) épül, még nem tudni, kérdéseinket türelmet kérve hárítja rendszeresen a miskolci önkormányzat.

HM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában