Helyi közélet

2018.05.16. 11:25

Hegyre fel: extrém futóverseny Tokajban

Tokaj - Minden év júniusának első vasárnapján extrémsport-programokat is tartanak a városban.

Tokaj - Minden év júniusának első vasárnapján extrémsport-programokat is tartanak a városban.

Először 2015-ben rendezték meg a Hegyre fel nevű versenyt, akkoriban hatvan, tavaly már 200 nevezővel zajlott, idén remélhetőleg még többen jelentkeznek. A helyszín a tokaji Hétszőlő dűlő, amely elnyerte az „Ország legszebb szőlőbirtoka” címet. A résztvevőket ajándék és páratlan panoráma fogadja a célban. A táv csak 1400 méter, mégsem könnyű teljesíteni, hisz nagy szintkülönbséget (+200 m) kell áthidalni, és a nyári meleg is próbára teszi az embert.

Négy kategóriában hirdet eredményt a szervező Tokaji Szabadidő Sportegyesület: serdülő, ifjúsági, felnőtt és senior. A nevezési díj 3000 Ft, előnevezésben (május 27-ig) 2000 Ft. Minden egyedi befutó ajándékot kap. A program támogatója, a Tokaji Egészségfejlesztési Iroda, melynek munkatársai a helyszínen szűrővizsgálatokat is végeznek majd. Jelentkezni a hegyrefel.webnode.hu honlapon vagy a helyszínen lehet.

-JA-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában