Helyi közélet

2018.04.09. 00:09

Választás 2018 - MSZP: Óvatos optimizmus

Miskolc - Zárt körben várták az eredményt a szocialisták vasárnap éjszaka.

Miskolc - Zárt körben várták az eredményt a szocialisták vasárnap éjszaka.

Többek között Káli Sándor, Simon Gábor és Varga László is ott ücsörgött az egyik miskolci vendéglátóhelyen, amely az MSZP ideiglenes főhadiszállása volt a választások éjszakáján. Megyénk 2. választókörzetének regnáló képviselője, Varga László is feszülten figyelte a részeredményeket.

- Van olyan, körzet, amelyet megnyertem, míg van olyan, ahol az ellenfeleim szerepeltek jobban. Biztató, hogy olyan kistelepülésen sikerült megszereznem most a szavazatok többségét, ahol négy évvel ezelőtt nem én nyertem. Nagyon óvatos optimizmussal várakozunk- nyilatkozta lapunknak Varga László, a szocialisták miskolci jelöltje, vasárnap este tíz körül, mikor még igen alacsony volt az adatok feldolgozottsága. Vasárnap este idején az adatok közel hetven százalékos feldolgozottságánál viszont magabiztosan vezetett a szóban forgó választókörzetben a Fidesz-KDNP jelöltje, Hubay György.

ÁM-JA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában