Helyi közélet

2018.04.01. 10:18

Már dolgoznak a leendő Ifiházon

Miskolc - Megerősítette a miskolci önkormányzat: építkeznek, de még nem tudni, mikorra készülnek el.

Miskolc - Megerősítette a miskolci önkormányzat: építkeznek, de még nem tudni, mikorra készülnek el.

Elkezdődött az építkezés a Szentpáli István Szakközépiskola hajdanvolt épületénél – írtuk a napokban. Hogy magát az épületet újítják-e fel, nem tudtuk megállapítani, mert a helyszínen annyit láttunk, hogy az épület udvarán folyik a munka: törik a betont.

A miskolci önkormányzat csütörtökön azonban válaszolt kérdéseinkre, így meg tudjuk erősíteni: elkezdte az önkormányzat a Szentpáli iskola felújítási munkáit, amely – tájékoztatták lapunkat – magában foglalja többek között az épület energetikai felújítását és a szükséges építészeti munkákat.

Mindezek ütemezetten valósulnak meg, melyhez a tervek elkészítése megkezdődött. A korábbi hírekkel megegyezően a felújított épület otthont ad majd az Ifjúsági háznak, azonban az átadás időpontját megbecsülni csak az elfogadott tervek alapján lehet.”

Tiszti klub: nincs hír

Amikor a napokban a Szentpáli utca épületénél, a Csengey utcán jártunk, láttuk, bár a szemközti, hajdanvolt Tiszti klub melletti épületet felújítják, maga a klub (a ’90-es évek kedvelt szórakozóhelye volt) továbbra is elhanyagolt. Ennek hasznosításáról is érdeklődtünk az önkormányzattól, de azt a választ kaptuk: érdemi információval jelenleg nem tudnak szolgálni.

ÉM-HM


[related-post post_id="3812959"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában