Helyi közélet

2018.04.28. 13:18

Interjú: Soulwave

Miskolc - A fiatal Soulwave zenekar mesélt Béres Szabinak.

Miskolc - A fiatal Soulwave zenekar mesélt Béres Szabinak.

Béres Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél évetek?

Soulwave: Az elmúlt fél évben, elsősorban arra koncentráltunk, hogy befejezzük a nagylemez munkálatait a stúdióban, emellett pedig ezerrel készültünk, az első önálló országos turnénkra, ami jelenleg is zajlik. Közben külön örömök is értek minket, hiszen Fonogram díjat kaptunk az év felfedezettje kategóriában, valamint beválogattak minket a Nagyszínpad elnevezésű versenybe amit már nagyon várunk.

Béres Szabi: Nem titok,hogy készülőben van az új lemezetek, mit lehet róla tudnunk?

Soulwave: A lemez összefoglalja az elmúlt három évünk munkáját, hiszen azok a dalok amiket két-három évvel ezelőtt felvettünk is szerepet kapnak rajta, illetve azok a dalok, amik ebben az időszakban videoklipes formában megjelentek, így a közönség nagyjából a lemez felét már hallhatta korábban a rádióban. Emellett sok olyan dal van, amit eddig csak koncerten lehetett hallani, tőlünk így a lemezre felkerült 12 dal szépen összefoglalja azt az időszakot ami mögöttünk áll.

Béres Szabi : Május 3-án a "Nagyszínpad" elődöntőjében lesztek láthatóak, mivel készültök,hogy érzitek magatokat a versenyben?

Soulwave: Jelenleg zajlik az önálló turnénk, így ez most egy jó erőpróba arra, hogy felkészüljünk a Nagyszínpados megmérettetésre, természetesen a közönség reakciója itt nagyon fontos, így a koncertműsort is a visszajelzések alapján tudjuk alakítani. Egyenlőre a promóciós része zajlik az eseménynek, ahol próbáljuk majd bemutatni a gyökereinket, vidéki srácokként, nagyon fontos, hogy az emberek megismerjék, honnan indult a zenekar, a koncertet pedig nagyon várjuk, jó lehetőség, hogy megmutassuk jelenleg hol tartunk.

Béres Szabi: Tervek?

Soulwave: A nagylemezzel együtt szeretnék kihozni egy videoklipet a Hazakísérlek című dalunkra, ezt követi a Nagyszínpad versenye utána, pedig egy intenzív fesztiválszezon, amit már nagyon várunk, reméljük hogy még több emberhez el tudunk jutni a jövőben.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában