Helyi közélet

2018.03.23. 09:41

Kérdezzen a szakértőtől! Iskolába megy a gyerek

Borsod-Abaúj-Zemplén - A nagycsoportos óvodások szülei nagy kérdés előtt állnak. Vajon melyik iskolába írassák gyermeküket?

Borsod-Abaúj-Zemplén - A nagycsoportos óvodások szülei nagy kérdés előtt állnak. Vajon melyik iskolába írassák gyermeküket?

A kérdés időszerű, hiszen az általános iskolák már megtartották nyílt napjaikat, áprilisban pedig beiratkozás. Melyek az iskolaválasztás legfőbb szempontjai? Mit vegyünk figyelembe, amikor meghozzuk a döntést? Milyen gondokat okozhat az iskolakezdés? Mit tegyünk, ha a gyermek már 6 éves, de egyáltalán nem emlegeti az iskolát? A szülők kérdéseinek megválaszolásában segít Szőke Éva iskolapszichológus, tanácsadó szakpszichológus, aki március 23-án, pénteken, azaz ma szerkesztőségünk vendége lesz délután 2-3 óráig, és ezen idő alatt szívesen válaszol a szülők iskolakezdéssel kapcsolatos kérdésire a 06-30/986-06-42 telefonszámon.

Kérdéseiket előzetesen e-mailben is elküldhetik az [email protected] címre.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában