Helyi közélet

2018.03.29. 12:35

Húsvét - Ünnepi parkolás Miskolcon

Miskolc - Nem mindenhol, és nem minden napon kell fizetni a parkolásért a megyeszékhelyen.

Miskolc - Nem mindenhol, és nem minden napon kell fizetni a parkolásért a megyeszékhelyen.

Április 2-án (Húsvét hétfő) a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni fizető várakozási területeken, és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás, tájékoztatott a cég a honlapján.

Március 31-én szombati nap szerint lesz parkolás 8-13 óráig a kiemelt kereskedelmi területeken: Búza tér, Görög Katolikus templom, északi és keleti oldali parkoló. Zsolcai kapu páratlan oldal, az Ady Endre utca kereszteződéstől a Hatvanötösök útja kereszteződésig. Szendrei utca. Zsolcai kapu 1. előtti parkoló - Szendrei utca és Zsolcai kapu között található összekötő utca. Búza téri piac nagyparkoló. Szeles utca, Huszár utca – Lehel utca közötti szakasza. Hatvanötösök utca Zsolcai kapu – Szeles utca közötti leállósáv. Bethlen G. utca Szeles utca – Szendrei utca közötti szakasza. Kiemelt idegenforgalmi terület: Diósgyőr, Lillafüred, Miskolctapolca. A Kiemelt közlekedési területeken (Tiszai pályaudvar), Nagypéntek és Húsvét hétfő kivételével a díjfizetés 8-18 óráig áll fenn.

Az Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsokban az általános rend szerint kell fizetni az igénybevételért.

ÉM


[related-post post_id="3811791"]

[related-post post_id="3811806"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában