Helyi közélet

2018.02.16. 14:21

Kimondja a boldogító igent idén a borsodi álompár

Miskolc - Igazán jó Valentin-napja volt Adrienn-nek és Tamásnak, hiszen ők lettek lapunk, az Észak-Magyarország idei álompárja.

Miskolc - Igazán jó Valentin-napja volt Adrienn-nek és Tamásnak, hiszen ők lettek lapunk, az Észak-Magyarország idei álompárja.

Hirtelen jött a szerelem, noha korábban is ismerték egymást, és minden nagyon gyorsan és természetesen történt lapunk idei álompárjának, Márkuly Adrienn-nek és Bartus Tamásnak a kapcsolatában. A fiatalok még két éve sincsenek együtt, de idén szeptemberben már összeházasodnak.

Szeptember 8-án lesz a nagy nap, akkor esküszünk örök hűséget egymásnak.” Márkuly Adrienn

Derült égből

– Már láttam őt korábban, és volt egy alapvéleményem, hogy jóképű fiú, de semmi különös nem történt addig a napig – idézi fel a 2016. áprilisi péntek estét Adrienn. – Vidám este volt egy szórakozóhelyen, ahol a pultnál állva egyszer csak azt éreztem, hogy nagyon néz valaki. Úgy nézett engem a tömegből, hogy szó szerint megbabonázott. Én egyből lesokkolódtam, és zavaromban kivettem a barátnőm kezéből az italát, és beleittam. Azt az arckifejezését azóta is őrzöm az agyamban, és azóta sem nézett rám úgy – meséli nevetve a menyasszony.

Tamás azonban nemcsak nézett, hanem lépett is, és kihasználva a közös ismerősöket gyorsan bemutattatta magát a lánynak. Táncoltak egy kicsit, majd beszélgettek, de egy óra után, Adrienn szóhasználatával, „le kellett ráznia” a fiút, mert a családtagjaival kellett foglalkoznia.

Hajnalban azonban írt neki egy elnézést kérő üzenetet, de anélkül, hogy Tamás ezt látta volna, a fiú szintén írt szombaton és randit kért.

– Megkérdezte, volna-e kedvem sétálni, beszélgetni vasárnap, így az első randink még azon a héten vasárnap volt. Sosem felejtem el, hogy olyan fagyit vettünk, ami sötétzöldre színezte a szánkat és a nyelvünket – teszi hozzá Adrienn. Néhány hétig ismerkedtek, Tamás úriember módjára udvarolt, és aztán lettek egy pár, 2016 májusában. Ahogy mondják, minden olyan hamar elkezdte magát kiforrni, a terveik is nagyon egyeztek, és minden nagyon gyorsan és természetesen fejlődött közöttük. Már több mint egy éve együtt is élnek.

Egészen hamar szóba került a házasság is, a lánykérésre pedig klasszikus módon, a nyaralás során kerített alkalmat Tamás. Nyáron ugyanis a plitvicei tavaknál jártak Horvátországban. Ott egy szép háttér mellett a legnagyobb vízesésnél letérdelt a pad mellett, ahová leültek pihenni, és úgy tette fel a nagy kérdést. Adrienn azt mondja, úgy lezsibbadt, hogy egy negyed óráig fel sem fogta, és meg kellett kérdeznie, hogy az igent mondta-e már. Szeptember 8-án lesz a nagy nap Miskolctapolcán a strand éttermében, ahová 150 vendéget terveznek meghívni.

Érdekes feladatok

Nagyon jól érezték magukat az Észak-Magyarország Álompár játékának döntőjében, ahová a lapunk közösségi oldalán szervezett közönségszavazás eredményeként öt pár került be. Vicces feladatokat kellett a vetélkedő keretében megoldani, és így derült ki, melyikük lett 2018 álompárja a döntőbe került öt pár közül. Ők bizonyultak a legügyesebbnek és a legszerencsésebbnek.

Egy munkahelyen

– Majd egy órát töltöttünk a másik négy döntős párral egy különteremben a verseny előtt, mindenki megismerkedett egymással, viccelődtünk, és oldódott a feszültség. A bemutatkozás alatt még kicsit izgultunk, de utána a többi játék során már nem érzékeltük, hogy itt tétre megy a dolog, csak elkapott a lendület és minden feladatot meg akartunk csinálni, el is felejtettük, hogy ez egy verseny – csatlakozik a beszélgetéshez Tamás is, így a versennyel kapcsolatos élményeiket már ketten osztották meg velünk. Nagyon ötletesnek találták a vetélkedő feladatait, jegyezték meg, amelyeket szívesen csináltak végig. A nyereményeket pedig elképesztőnek, nagyon nagyvonalúnak tartják. Azt pedig nagyon korrekt­nek, hogy mindenki, minden résztvevő nyert valamit.

Adrienn egyébként vevői minőségbiztosítási mérnökként, míg Tamás logisztikai beszerzőként dolgozik ugyanannál a termelő vállalatnál Miskolcon. Ahogy mondják, amíg nem voltak egy pár, nem volt közöttük munkakapcsolat, érdekes módon azonban mióta együtt járnak, a munka során is kapcsolatba kerültek. Jelenleg a városban élnek albérletben, de már szóba került a saját lakás, ahogy a gyerekek kérdése is: nem szeretnének egyikkel sem nagyon sokat várni. Jelenleg azonban gőzerővel készülnek a szeptemberi esküvőjükre és nagyon büszkék rá, hogy ők lettek 2018 álompárja.


[related-post post_id="3743338"]


[related-post post_id="3674802"]

[related-post post_id="3652913"]

[related-post post_id="3624655"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában