Helyi közélet

2018.02.23. 12:47

Interjú: Ujfaludi Natália

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Ujfaludi Natália rajz szakos tanár volt, aki többek között a "Grand Jeté" tánccsoport alapítója/táncosa is egyben.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Ujfaludi Natália rajz szakos tanár volt, aki többek között a "Grand Jeté" tánccsoport alapítója/táncosa is egyben.

Béres Szabi: Mikor és hogyan került be a tánc az életedbe?

Ujfaludi Natália: Már gyerekkorom óta része a tánc az életemnek. Általános iskolában is volt táncóránk, rengetegszer léptünk fel, azóta pedig a tánchoz való kötődésem, talán még erősebb lett.

Béres Szabi: A "Grand Jeté" tánccsoport egyik alapítója és vezetője vagy mit lehet rólatok tudni?

Ujfaludi Natália: Igen én vagyok a vezetője. A csoport 10 éve alakult Sajószentpéteren, így volt időnk összeszokni, megismerni egymást. Ez a műsorainkon is érezhető. Már egymás szemrezzenéseiből tudjuk, hogy mi fog következni a táncban Orientális tánccsoportként indultunk, de mára kiszélesítettük a repertoárunkat különböző fúziókkal, burlesque és vintage táncelemekkel. Mivel már sokféle helyszínen, rendezvényen és sokféle közönség előtt felléptünk - cirkuszban, céges rendezvényeken, születésnapokon, versenyeken és bálokon –, így nagy gyakorlatunk van abban, hogy a közönségnek is átadjuk az orientális táncok szeretetét, vagy hogy egy csodás keleti világba varázsoljuk őket egy kis időre, tartalmas és izgalmas szórakozást kínálva. Az esztétikus koreográfiák, az egyedi és exkluzív ruhák, eszközök és a szép lányok miatt minden korcsoportnak, férfi és női nézőknek egyaránt különleges élményt nyújtanak előadásaink.

Béres Szabi: Tanárként rajzot oktattál több éven keresztül az egyik miskolci gimnáziumban, tervezed a folytatást?

Ujfaludi Natália: Igen, szeretek tanítani. Mindenképp szeretném folytatni, bár lehet más formában, már vannak terveim de ez még titok. :)

Béres Szabi: Február 24-én az MKK Vasgyári közösségi Házban szervezitek meg a " Nagy Gatsby Farsani party-t", mire számíthat az, aki ellátogat a rendezvényre?

Ujfaludi Natália: A Nagy Gatsby Partyra sok szeretettel várjuk a jazz zene és a charleston szerelmeseit. Azokat, akik szívesen visszarepülnének az időben. Az este során előadjuk táncműsorunkat mellyel megidézzük az 1920-as évek hangulatát. Lesz charleston oktatás és rengeteg zene és tánc. Ez egy farsangi party lesz, így egy hajpánttal vagy boával már kész is a jelmez.

Béres Szabi: Jövőbeli terveid?

Ujfaludi Natália: Jelenleg az egyéves kisfiammal vagyok otthon, de hamarosan szeretném folytatni a tanítást és remélem a tánc is megmarad az életemben.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában