Helyi közélet

2018.02.05. 10:09

Hétköznapi hősöket keresünk

Borsod-Abaúj-Zemplén - Ha ismer olyan embert, akit a veszély sem tart vissza attól, hogy másokon segítsen, jelölje!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Ha ismer olyan embert, akit a veszély sem tart vissza attól, hogy másokon segítsen, jelölje!

Az igazi hősök köztünk élnek, tartja a mondás. Olvasóinkkal közösen most szeretnénk ezt bizonyítani is, éppen ezért keressük azokat a megyénkbeli embereket, akik a saját területükön valami olyat alkottak, amely mások érdekeit tartja szem előtt. Keressük azokat, akik életüket arra tették fel, hogy segítsék embertársaikat, napi hozzáállásuk példamutató és követendő, munkájuk során akár saját életüket is kockáztatják annak érdekében, hogy másokét megóvják.

Kategóriák

Hat kategóriában várjuk olvasóink jelölését. Minden 18. évét betöltött, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lakos jelölhet és szavazhat. Az egyes kategóriákban egy ember csak egy személyt jelölhet, illetve egy szavazatot adhat le (tehát összesen hatot-hatot).

Keressük tehát a hétköznapok hős tanárát, és olyan személyt, aki önkéntes munkát végez. Javaslatot várunk egészségügyi dolgozóra; ápolóra, asszisztensre, beteghordóra, védőnőre vagy bármely más szakdolgozóra. (Mivel orvosok számára létezik más, közönségszavazáson alapuló elismerés, ezúttal kérjük, őket ne jelöljék!) Továbbá, kérjük, ajánljanak mások figyelmébe mentőt, tűzoltót és rendőrt is!

A jelöléseket és szavazatokat az Év sportolója eseményhez hasonlóan a napilapunkból kivágott szelvényeken, a székházunkban, illetve a Borsod Online-on lehet majd leadni. Az első jelölőszelvényt hamarosan megtalálják lapunkban (és a folytatásban többször is közöljük), amit kivágva és kitöltve február 19-ig kell eljuttatniuk szerkesztőségünkbe postán (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.), vagy személyesen behozva az ügyféltérben elhelyezett gyűjtőládába kérjük bedobni. A jelöléseket interneten is február 19-ig tehetik meg, a " target="_blank">Borsod Online Facebook-oldalán, illetve a www.eszak.hu/azeszakhetkoznapihosei címen.

Győztesek és nyertesek

A jelölteket az akció során bemutatjuk lapunkban, a kategóriagyőzteseket pedig díjátadó gálán köszöntjük. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Az akció időtartama március 16-ig tart.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában