Helyi közélet

2018.02.02. 10:01

Elstartol az idei Becherovka Miskolci Farsang három napja

Miskolc - A Becherovka Miskolci Farsangon finom és különleges fánkokkal készülnek a szervezők.

Miskolc - A Becherovka Miskolci Farsangon finom és különleges fánkokkal készülnek a szervezők.

Charlie, Ismerős Arcok, a Takáts Tamás Blues Band, Pál Dénes, Varga Miklós, Vastag Csaba, a Paddy And The Rats és még sok más ismert előadó gondoskodik idén is annak a sok ezer embernek a szórakoztatásáról, akik ellátogatnak Miskolc belvárosába az év legnagyobb téli gasztronómiai eseményére, a Becherovka Miskolci Farsangra.

Mi szem-szájnak…

Február 2–4 között ismét hömpölygő tömeg, finom illatok, árusok, a színpadokról szóló zene tölti majd be Miskolc belvárosát. A fiatalok és az idősebb korosztály is talál majd olyan programot, amely kedvére való, sőt sok olyat, amelyet együtt is élvezhetnek. Pénteken a szokásos jelmezes, zenés felvonulással kezdetét veszi majd a vasárnapig tartó mulatság, amely már délelőttönként is változatos szórakozási lehetőséget kínál, de legfőképpen finom falatokat és italokat, így a fogyókúrát erre a hétvégére mindenkinek fel kell függesztenie!

A tavaszváró szabadtéri rendezvény keretében a helyi kézműves-termékek bemutatkozása mellett egyéb szabadtéri kulturális attrakciók is megrendezésre kerülnek. A szervezők ebben az évben is ugyanannyi, sőt még több érdeklődőt várnak, bár a rendezvény tavaly is látogatói rekordot döntött.

A Becherovka Miskolci Farsangon a látogatók is nyerhetnek, legyenek kicsik vagy gyereki énjüket megőrző felnőttek, ha részt vesznek a Becherovka Miskolci Farsang jelmezversenyén. Nem kell mást tenniük, mint jelmezt ölteni, így elmenni a Beche­rovka Miskolci Farsangra február 2-án, 3-án, 4-én, megkeresni a fotófalat a Kossuth utca elején az emlékműnél, és készíteni egy jelmezes képet ezzel a háttérben! Ezek után fel kell tölteni a Facebookra vagy az Instagramra a #miskolcifarsang hashtaggel! A legérdekesebb, legkreatívabb, legszebb maskarát felöltők páros belépőjegyet nyerhetnek a Tompeti és Barátai, illetve a Csík zenekar koncertjére.

Akár csoportosan

Ha valaki a kollegáival, barátaival vagy osztálytársaival szeretne mulatni saját magán és a többieken, akkor arra is van lehetőség csoportos jelentkezéssel. Nem kell mást tenniük, mint ötletes, tréfás, csodálatos vagy éppen hátborzongató jelmezeikben elmenni február 3-án 10.30-ra a Városház térre. A jelmezes felvonulást követően értékes díjak várnak a nyertesekre az Erzsébet tér színpadán.

ÉM


[related-post post_id="3752825"]

[related-post post_id="3745663"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában