Helyi közélet

2018.02.09. 12:26

„Büszkék vagyunk rá, honnan hová jutottunk”

Miskolc - Több mint 20 milliárd forint fejlesztési pénzt kapott Miskolc és környéke – kezdte csütörtöki évnyitó fórumát Csöbör Katalin kormánypárti országgyűlési képviselő.

Miskolc - Több mint 20 milliárd forint fejlesztési pénzt kapott Miskolc és környéke – kezdte csütörtöki évnyitó fórumát Csöbör Katalin kormánypárti országgyűlési képviselő.

A rendezvény meghívott vendége Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője volt, aki a kormány bevándorláspolitikájáról és a közelgő választásról is beszélt.

Csöbör Katalin sorsfordító évnek nevezte 2015-öt, amikor is a bevándorlási hullám elindult. Mint fogalmazott, a kormánypárti politikusok azonnal felismerték ennek a veszélyét, éppúgy, ahogy Európa is, csak a liberális káosz kiszolgálói nem látták, nem akarták látni a problémát. Az országgyűlési képviselő beszélt arról is, hogy Soros György rengeteg pénzt fektetett egy globális hálózat, nyílt társadalom kiépítésébe, mindezt civil szervezeteken keresztül.

„De Európában van egy ország, amelynek kormánya, kormányfője komolyan veszi az ellene folytatott harcot, és már most komoly csapást mért Soros zsoldosaira. De a harc folytatódik, mert nekünk Magyarország, Borsod, Miskolc az első” – jelentette ki Csöbör Katalin.

Látni az eredményeket

Egy kormánypárt esetén egy ígéret sem ér annyit, mint azok az eredmények, amiket elért – mondta Gulyás Gergely. – Büszkék vagyunk rá, hogy honnan hova jutottunk, világosan látni az eredményeinket. Kiemelte, hogy sikerült Magyarország határait megvédeni, sikerült ehhez szövetségeseket találni. Hozzátette, Európa számos országában a migrációra adott válasz jegyében zajlottak a választások.

„Ahol a kormány nem tudta megvédeni határait, nem tudott biztonságot garantálni állampolgárainak, ott hiába teljesített jól, elzavarták” – fogalmazott a frakcióvezető.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában