Helyi közélet

2018.01.23. 17:40

„Zöld Szív” fotókiállítás: több mint egymillió forint gyűlt össze

Borsod-Abaúj-Zemplén - Speciális eszközöket, műszereket és kiegészítőket vásárolhatnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Speciális eszközöket, műszereket és kiegészítőket vásárolhatnak.

Véget ért az ÉSZAKERDŐ Zrt. „Zöld Szív” elnevezésű jótékonysági fotókiállítása, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház munkáját támogató Segíts Élni Alapítvány javára hirdetett meg az erdészeti társaság. A Miskolc Plazában 47 képet állítottak ki, ezeket az erdőgazdaság munkatársai – Bózsó Gyula, Buday Péter, Fehér János, Koroknai József, Mihók István, Molnár Viktor, Váradi Gábor – készítették. A fotók megvásárlására 2017. december 1. és 2018. január 10. között volt lehetőség.

Büszkék vagyunk arra, hogy sokan álltak a kezdeményezésünk mellé." Zay Adorján

– Az akció ideje alatt több mint egymillió forintot sikerült összegyűjtenünk – tudtuk meg Zay Adorjántól, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatójától. – A teljes összeget átutaltuk a koraszülöttek mentésével és szállításával foglalkozó Segíts Élni Alapítvány számlájára. A pénzből speciális eszközöket, műszereket és olyan kiegészítőket vásárolnak, melyekkel kényelmesebbé, komfortosabbá tehetik a babák mindennapjait az ellátásuk során. Büszkék vagyunk arra, hogy sokan álltak a kezdeményezésünk mellé. Reményeink szerint a jótékonysági akció is bizonyítja, hogy társaságunk igyekszik szerepet vállalni a társadalom számára fontos ügyekben.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában