Helyi közélet

2018.01.16. 15:14

Interjú: Aranyosi Péter&Dombóvári István

Miskolc - A Dumaszínház két nagyágyúja, Aranyosi Péter, valamint Dombóvári István voltak Béres Szabi beszélgető partnerei, akik meséltek tavalyi évükről és terveikről is az olvasóknak.

Miskolc - A Dumaszínház két nagyágyúja, Aranyosi Péter, valamint Dombóvári István voltak Béres Szabi beszélgető partnerei, akik meséltek tavalyi évükről és terveikről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Két nap, négy telt házas (Ketten az úton) előadás. Milyen volt ismét Miskolcon?

Dombóvári István: Jó volt nagyon, fárasztó volt, hiszen a dupla előadás nem dupla, hanem legalább tripla energiát emészt fel. Ketten az úton című közös estünkön egyébként utazásaink legjobb élményeit meséljük el a közönségnek, bevonva őket a kalandokba.

Aranyosi Péter: Mindenhol jó, de legjobb otthon! :)

Béres Szabi: Milyen volt az elmúlt esztendő számotokra?

Aranyosi Péter: Szakmailag egy nagyon jó évet tudhatok magam mögött, hiszen az önálló estem nagy sikerrel dübörög szerte az országban, Dombival közös estünk szintén remek fogadtatásban részesül mindenhol, és Badár Sanyival is van egy közös produkció, ami beindult. Közben megkaptam a Karinthy-gyűrűt ami egy hatalmas elismerés számomra, szóval úgy gondolom szakmailag rendben vagyunk. Igaz volt iskolámban (Berzeviczy Gergely) nem sikerült kikerülni a büszkeség falára, hiszen sose nyertem szakmai versenyt, mint Édesapám, de azért ők is nagyon büszkék rám remélhetőleg. :)

Dombóvári István: Szintén pörög az önálló estem, ahogyan Aranyosi kollégának, mindamellett tavaly két könyvem is napvilágot látott, áprilisban a "Félkövér"m november végén pedig a "Pisti vagyok, ments ki innen" c. fiktív regény, ami voltaképpen majdnem csupa szokásos dolgot, csupa ismerős helyzetet mutat be, csak éppen kissé más megvilágításban, más kifutással, nagy adag humorral és rendíthetetlen életigenléssel.

Béres Szabi: Tervek?

Dombóvári István: Folytatjuk a megkezdett munkát, az önálló és a közös estek is mennek tovább, a Ketten az úton c. történetből pedig egy kivonatos verzió a tévében is látható lesz és jön hamarosan a folytatása is.

Aranyosi Péter: Iszom Dombi szavait...) Amit pedig idén talán a legjobban várok, az szeretett csapatom, a DVTK stadionjának avatója. Hiszen aki diósgyőri...!!! :)

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában