Helyi közélet

2018.01.06. 11:52

Dia- és rövidfilm a faluról

Taktakenéz - Rendhagyó módon mutatták meg az eredményeiket a taktakenéziek.

Taktakenéz - Rendhagyó módon mutatták meg az eredményeiket a taktakenéziek.

Koncz Ferenc, a Szerencsi Többcélú Kistérségi Társulás elnöke jókívánságait fejezte ki Taktakenéz önkormányzata felé karácsony alkalmából. A – részben – rendhagyó helyi ünnepségen, amely egyfajta összegzése a településvezetés munkájának, Molnár Tibor polgármester egy újnak számító beszámolóról szólt, mégpedig arról, hogy először adnak számot a település sikereiről diaképeken keresztül, a száraznak tűnő szövegek felolvasása helyett.

A közös munka eredménye

A taktaközi település az utóbbi években lassú, de annál biztosabb lépésekkel indult el a fejlődés útján, ami annál is inkább fontos, mert a régió népességmegtartó képességét növelni kell, hogy az idősebbek mellett a fiatalok is úgy érezzék, maradni nem csupán erkölcsi kötelesség, hanem maradni, letelepedni, családot alapítani, egzisztenciát teremteni érdemes, hiszen a vidék egyre élhetőbbé válik.

Ezen munkálkodik folyamatosan a település vezetése. A közös munkának pedig előbb-utóbb meglátszik az eredménye. Molnár Tibor szerint most már van mit megmutatni a településről nem csupán a helyieknek, hanem akár más régióknak is.

Az eseményre meghívott köztisztviselők, közalkalmazottak, intézményvezetők és mindazon személyek, akik valamely módon hozzájárultak a község eredményeihez, fotókon keresztül tekinthették meg Taktakenéz fejlődését. A látottakra ráerősített az a levetített rövidfilm is, amelyet a Duna TV készített és amely a közelmúltban látható is volt a csatorna adásában.

- ÉM-BG -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában