Helyi közélet

2017.12.18. 10:31

Timiért tették, amit tettek

Taktaharkány, Miskolc - Az Összefogás Timiért kezdeményezéssel a rendőrlány rehabilitációját segítik.

Taktaharkány, Miskolc - Az Összefogás Timiért kezdeményezéssel a rendőrlány rehabilitációját segítik.

Október 9-én ért tragikus baleset megyénkbe hazafelé tartó rendőröket az M5-ös autópályán. A baleset sérültjei között van Timi, a 22 éves taktaharkányi rendőrlány, akit azóta a Honvédkórházban kezelnek. A lány életének szerves része volt a tánc. A helyi formációs tánccsoport tagjaként több hazai és nemzetközi versenyeredménnyel büszkélkedhet. A fiatal lány jobb lábát nem tudták megmenteni. Timire most hosszú rehabilitáció vár…

A gyógyulása a legfontosabb

Szombaton délután a miskolci Cutler Fitnessben nagyszabású jótékonysági programot rendeztek, ahol a magyar testépítő-, fitnesz- és erősportok sztárjaival várták a sportág rajongóit, illetve a felajánlani szándékozó érdeklődőket.

A Miskolc Bodybuilding Team alapítója, Bukovenszki Gábor elmondta: „Minden, a rendezvényen befolyt összeg Timié, hogy rehabilitációját elősegíthessük. Az Összefogás Timiért kezdeményezéssel szeretnénk megmutatni, mennyien állunk mellette és igyekszünk neki energiát sugározni a felépüléséhez.

Várják a felajánlásokat

Aki az eseményen nem tudott részt venni, de felajánlásával szeretne hozzájárulni Timi felépüléshez, az alábbi bankszámlaszámra utalhatja felajánlását: Fila Tímea, OTP 11773346-02267661.

ÉM


[related-post post_id="3706820"]

[related-post post_id="3645574"]

[related-post post_id="3644723"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában