Helyi közélet

2017.11.26. 09:03

Megoldódott: már nem kopog a radiátor Miskolcon

Miskolc - Tíz család szenved nap mint nap attól az Árpád utcán, hogy monoton, <a href="http://www.boon.hu/folyamatos-kopogas-a-radiatorbol/3684030" target="_blank">folyamatos kopogás hangzik a radiátorukból a nap 24 órájában, írtuk nemrégiben</a>.

Miskolc - Tíz család szenved nap mint nap attól az Árpád utcán, hogy monoton, folyamatos kopogás hangzik a radiátorukból a nap 24 órájában, írtuk nemrégiben.

Az egyik lakó kereste meg az Észak-Magyarországot, mellékelte is felvételen a hangokat, és mi együtt éreztünk vele: valóban zavaró lehet folyamatosan hallgatni.

Írtunk arról is, hogy a ház lakói hiába fordultak a távhőszolgáltató céghez, hiába fordultak a lakásszövetkezethez, egy éven át nem találtak írt a problémára. Olvasónk végső elkeseredésében a miskolci önkormányzat közmeghallgatásán is elmondta problémáját, ahol végül megígérte a Mihő Kft. vezetője (bár jelezte, nem rájuk tartozik az ügy) a segítségnyújtást.

Cikkünk megjelenése után számtalan levelet kaptunk. Volt, aki jelezte, az ő házukban is fennáll ugyanez a probléma, és volt, aki megoldási javaslatokkal élt.

Reagált a cikkre Kocsis Gyula is, aki annak idején szerkesztőségünkhöz fordult. Mint írja, véleménye szerint megkeresésének hatására „a Mihő vagy a Váralja Lakásfenntartó Szövetkezet elnök asszonya komolyan vette problémáikat, és lépett az ügyben. Egyenlőre úgy néz ki, valami javítást eszközöltek. A lap szombati megjelenése előtti este a hang teljesen megszűnt, és jelenleg tünetmentesek vagyunk” – írta. Kocsis Gyula meg is köszönte a segítséget, azt, hogy végre pihenni tudnak…

Hogy mi okozta a problémát, az azonban nem derült ki. A miskolci önkormányzathoz küldött kérdéseinkre ugyanis nem érkezett válasz.

- ÉM-HM -


[related-post post_id="3684030"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában