Helyi közélet

2017.11.22. 23:08

Gyerekekért énekelnek a művésznők a Deszkatemplomban

Miskolc - December 8-án péntek este 18 órától harmadik alkalommal rendeznek karácsonyi jótékonysági koncertet a Deszkatemplomban az "Oroszlánok".

Miskolc - December 8-án péntek este 18 órától harmadik alkalommal rendeznek karácsonyi jótékonysági koncertet a Deszkatemplomban az "Oroszlánok".

A fellépőket jól ismeri a miskolci színházba járó közönség, ugyanis Seres Ildikó, Jancsó Dóra és Varga Andrea színművészek varázsolják majd el a közönséget. Az est bevételéből a Lions Clubok a vak és látássérült gyerekek karácsonyát teszik szebbé. A december 8-ai koncertjük apropóján szerdán délután sajtótájékoztatót rendezett az Első Miskolci Lady Lions Club a City Hotelben.

- Ez a koncert négy szervezett együttműködésével jött létre: a Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. megyei Egyesülete, a Miskolc-Tetemvár Református Egyházközösség, az Első Miskolci Lions Club és a Lady Lions Club szervezi, helyszíne a Deszkatemplom - osztotta meg a hallgatósággal Bánrévi Helga, az Első Miskolci Lady Lions Club soros elnöke. - A koncert kedvezményezettjei a Vakok és Gyengénlátók egyesületének gyermektagjai, az ő karácsonyukat szoktuk ezen koncert bevételéből támogatni. Miskolci klubok révén szerettük volna, hogy helyi előadók jöjjenek el és emeljék az est fényét. Nagyon örülünk, hogy az idén a művésznők elfogadták a felkérésünket. Így aztán Seres Ildikó, Jancsó Dóra és Varga Andrea színművészek fognak majd egy adventi musical estet varázsolni. Azt mondhatom, hogy könnyű dolgun van, hiszen az anyagi háttér - úgymond - megteremtése nélkül tudjuk a koncertet megszervezni.

Hajdú László, az Első Miskolci Lions Club soros elnökeként azt emelte ki, hogy ők azzal tudnak a koncert sikeréhez hozzájárulni, hogy tagjaik és pártoló tagjaik között hirdetik és ők maguk is elmennek a rendezvényre.

- Ez egy elképesztően jó dolog az elmúlt évekhez illeszkedően - mondta.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában