Helyi közélet

2017.09.28. 11:44

Utánam, Srácok! Fesztivál Miskolcon

Miskolc - Lesz ott kamázás, filmvetítés, városi séta, városjelkép beszélgetés, DVTK kiállítás, irodalom és piknik is... többek között.

Miskolc - Lesz ott kamázás, filmvetítés, városi séta, városjelkép beszélgetés, DVTK kiállítás, irodalom és piknik is... többek között.

2017. szeptember 28-án csütörtökön Kukorelly Endre és Papp Dénes, szombaton Keresztury Tibor lesznek az Utánam, srácok! Fesztivál vendégei. Az írók-költők első párosa 28-án délután a fesztiválprogramot nyitó városi túra (5 óra, Búza téri vásárcsarnok) zárultával este fél 8-tól várja az érdeklődő közönséget a Weidlich-­udvarbeli Zöld Sárkány teázóban. A harmadik jeles szerzőé, akit sokan ismerhetnek miskolci gyermekkorát, a városhoz való kötődését tárgyaló műveiből, a 30-i avasi kilátóbeli „Miskolc mindig várni fog” című előadás délután 4-től, ami az egy órával korábbi DVTK-történeti vetítést és beszélgetést követi.

Szintén a kilátó lesz a helyszíne másik két irodalmi jellegű programnak. Szombaton este 7-kor kötetbemutató: a Privát félmúlt Miskolcon helytörténeti sorozat újabb folytatását, előző nap, pénteken pedig a PFM-széria eddig megjelent köteteinek visszatekintő szerzői estjét tartják az írók részvételével 19.15-től.

A helyszín a fesztivál idejére kinyittatott kilátós éttermi szint.

További részletek az Utánam, srácok! Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában