Helyi közélet

2017.08.17. 11:06

Zempléni Fesztivál - Több mint 30 ABBA-dal Tokajban

Tokaj - Nagyszabású produkció a Tokaj Fesztiválkatlanban.

Tokaj - Nagyszabású produkció a Tokaj Fesztiválkatlanban.

A Budafoki Dohnányi Zenekar 2017. augusztus 18-án 20 órakor a Zempléni Fesztivál keretében első alkalommal mutatja be legújabb, Abba Symphony című elő­adását. A nagyszabású produkciót a térség legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén, a 2500 fő befogadására alkalmas Tokaj Fesztiválkatlanban láthatják az érdeklődők. A jól ismert ABBA-dalok új hangszerelésben, táncosokkal, énekes szólistákkal és egy 150 tagú kórussal kiegészülve szólalnak meg.

Slágerek

Minden idők egyik legismertebb zenekarának több mint harminc slágere, többek között a Waterloo, a Mamma Mia, az S.O.S., a Money, money, money, a Dancing Queen dallamai csendülnek fel új, szimfonikus hangszerelésben, amelyet különleges látványvilág tesz még teljesebbé. Ott Rezső, a szimfónia összeállítója négy tételben foglalja össze az ABBA életútját: „Kezdetek”, „Szerelem és szakítás”, „Scherzo” és „ABBA Forever”.

A látványos, egész estés show-műsorban közreműködnek a Singer Street szólistái, a Coincidance táncegyüttes, a Budapesti Akadémiai Kórustársaság 150 fős kórusa és a Budafoki Dohnányi Zene­kar. Az est karmestere Hollerung Gábor.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában