Helyi közélet

2017.08.15. 10:10

Óriás palacsintát is sütöttek Cserépfaluban

Cserépfalu - Huszadik alkalommal tartották meg Cserépfaluban a Lovas, Bor és Gasztronómiai Rendezvények hétvégéjét.

Cserépfalu - Huszadik alkalommal tartották meg Cserépfaluban a Lovas, Bor és Gasztronómiai Rendezvények hétvégéjét.

Pénteken a boré volt a főszerep, a Berezdi Pincesoron zenés bortúrát tartottak, tíz pincét látogatott végig a tömeg Polgár Peti vezetésével, aki – miután a közönség jót mulatott már a pincék előtt is – a téren elhelyezett színpadon is műsort adott. Aznap este föllépett még a New Level Empire is.

Szombaton a Pást-gödör volt a programok helyszíne, délután főzőverseny vette kezdetét, majd sütöttek egy óriási, majdnem két méter átmérőjű palacsintát (nyolc kiló liszt, két kiló cukor, negyven tojás és hat liter szóda szükséges hozzá), amelyet a lekvárversenyre benevezett ízekkel fogyasztott el a vendégsereg. A jókedvről bohócok, a Százrózsás Néptáncegyüttes, a Szomolyai legényegylet, a Szihalmi Fúvósok, Pál Dénes, Lola és Mc Bee Bee, valamint Anita és Peti gondoskodott.

Vasárnap a Boldizsár Lovastanyára várták a lovak és a lósportok kedvelőit, akik fogathajtó versenyt és vadászhajtást tekinthettek meg.

- ÉM-TB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában