Helyi közélet

2017.08.05. 19:54

Koncertek, musical s mi szem-szájnak ingere

Hernádszentandrás - Elindult a visszaszámlálás, már csak néhány alvás, és megnyitja kapuit a IX. Hernád Fesztivál Hernádszentandráson.

Hernádszentandrás - Elindult a visszaszámlálás, már csak néhány alvás, és megnyitja kapuit a IX. Hernád Fesztivál Hernádszentandráson.

Augusztus 11-én, pénteken este 8-kor különleges színházi csemegeként színpadon a Mamma Mia című musical, a tiszaújvárosi Sodrás Színtársulat előadásában.

Augusztus 12-én, szombaton délelőtt 9 órától a Tanoda udvarán sok-sok bogrács telik majd meg a VIII. Szent­andrás Íze Főzőverseny alkalmával, ahol a részt vevő csapatoknak használniuk kell BioSzentandrás fűszernövényeiből. Vendégük lesz Iklódi Dóra gasztroblogger Csécsei László, az Első Mádi Borház séfje és Szilágyi Ildikó, az Életfa Országos Egészségőrző Program képviseletében. Közreműködik Molnár István előadóművész, a nap műsorvezetője pedig Lehoczki Évi.

A XIII. Szentandrás Kupa kispályás focitorna kezdő sípszava után nem sokkal izgalmas pillanatokkal vár kicsiket és kicsit nagyobbakat a „Gyerek Sziget”. A református parókia udvarán lesz lovaglás Oszterman Zitával, ugrálóvár és kézművesség a Máltai Szeretetszolgálattal, és igazi különlegességként – felnőtteknek is – a Búfelejtő Középkori Kaszinó játékai a Kapusi Produkcióval, melyben a jelmezes játékvezetők segítségével a fesztiválozók kipróbálhatják a régi idők társas- és szerencsejátékait.

14.00 órától zakatol a Hernád-völgyi Kisvonat, 15.00 órától pedig óránként indulnak a „BioSzentandrás Íztúra” turnusai a kertészettől. Előzetes jelentkezést követően a bemutatót szemnek és szájnak egyaránt kívánatos termékkóstoló követi, melyből természetesen nem maradhatnak el az igazi ínyenc­ségek és a kellemes hűsítő italok sem.

A nap igazi fénypontjaként pedig a Szentandrási Tehetségek és a Miskolc Steelleaders produkcióját követően közel kétórás élő koncertet ad este 9 órától a régi fényében tündöklő Edda.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában