Helyi közélet

2017.06.08. 14:44

„Parázsló alkonyat” Ózdon

Ózd - Bemutatta első novellás kötetét az Ózdi Rendőrkapitányság Hivatalvezetője, aki 2017-ben Nimród Irodalom-díjas lett. Dr. Molnár Tamás r. alezredes az Ózdi Rendőrkapitányság Hivatalvezetője 2017-ben Nimród Irodalom-díjas lett.

Ózd - Bemutatta első novellás kötetét az Ózdi Rendőrkapitányság Hivatalvezetője, aki 2017-ben Nimród Irodalom-díjas lett.

Dr. Molnár Tamás r. alezredes az Ózdi Rendőrkapitányság Hivatalvezetője 2017-ben Nimród Irodalom-díjas lett.A benyújtott pályázatból rövid idő alatt novellás kötet született „Parázsló alkonyat” címmel, amit 2017. június 2-án mutattak be az ózdi városi könyvtárban. A bemutatón többek között a szerző gyermekei Boglárka és Máté is felolvasott egy-egy részletet a műből.

A kötet előszavát Bodrogi Gyula színművész írta: …”Ha ezt a könyvet olvasod, olyan vadászember lesz az ismerősöd, aki él-hal a vadászatért, az erdőért, a fehér, fagyos télért, a csodaszínes őszért és mindenért, amit a természetről mívesen le lehet írni. Izgalmas, pontos, szép”.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában