Helyi közélet

2017.06.21. 10:57

Felújították a simai ifjúsági tábort

Szerencs, Sima - Hat apartmanház várja a látogatókat a táborban.

Szerencs, Sima - Hat apartmanház várja a látogatókat a táborban.

A napokban átadták a Simai Ifjúsági Tábor apartmanházait. Koncz Ferenc polgármester, a fenntartó szerencsi önkormányzat vezetője beszédében egyebek mellett elmondta, a térségben élő gyerekek számára különleges, egyedi lehetőséget nyújt majd a tábor évről évre. A szalag átvágása után a történelmi egyházak képviselői áldották meg a tábort, majd a résztvevők megtekintették az épületeket.

Saját forrásból is

Mint ahogy azt az Észak-Magyarországnak korábban Koncz Ferenc elmondta, Simán 2015 novemberében kezdődött a hat apartmanház szigetelése és nyílászáróinak cseréje, az önkormányzat által elnyert pályázati forrásból. A belső felújításokat 2016 tavaszától kezdte meg a Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft. saját forrásból. Ennek keretében megtörtént a vizes­blokkok kialakítása és a tetőtér belső felületének festése is. A belső felújítási munkálatok két ütemben történtek, melyben a Szerencsi Városgazda Non-profit Kft. is szerepet vállalt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában