Helyi közélet

2017.06.14. 13:48

Kerekdomb Fesztivál: Együtt tekerhetnek Gryllus Vilmossal

Tállya -  A tállyai parasztházak és nemesi kúriák udvarait színházi előadások és kortárs költők töltik meg kultúrával június 16. és 18. között.

Tállya -  A tállyai parasztházak és nemesi kúriák udvarait színházi előadások és kortárs költők töltik meg kultúrával június 16. és 18. között.

A fellépők közt lesz Fábián Juli & Zoohacker, Jónás Vera Experiment és Szalóki Ági, Palya Bea és zenekara is. De fellép a Momentán Társulat és a Nézőművészeti Kft. tagjai, Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Katona László. Valamint az idén először a Kerekdomb Fesztiválon láthatja a közönség Nyáry Krisztián Így szerettek ők című művét. Az előadás június 18-án délután 2 órától lesz a tállyai Vincellér­ház színpadán. A kulturális programok mellett tematikus borsétákra, biciklitúrákra és maratonra is indulhatnak a látogatók.

„Ez egy családi rendezvény lesz, éppen ezért a legkisebbekre is számos programmal gondoltak. Amellett, hogy mindennap gyermekfelügyelet, gyermekjátszóház, kézműves foglalkozások várják a gyerekeket, ezek mellett koncertek és előadások is lesznek a kicsiknek”, mindezt Szabó Réka, a fesztivál produkciós menedzsere mondta el lapunknak.

Bicikliző

Péntek délután a Kaláka ad koncertet, szombaton Gryllus Vilmossal biciklizhetnek a gyerekek – kerékpárt vinni kell –, a túra után pedig koncertet is ad Gryllus Vilmos, mégpedig a Biciklizős lemezről hallhat dalokat a közönség.

Vasárnap Szalóki Ági tart előadást a kicsiknek, illetve a Rutkai Bori Banda is fellép. A három nap mindegyikén pedig ringatófoglalkozások várják az egészen kisgyermekes családokat. A dűlők közt tematikus borsétákra, helyismereti és Hosszúlépés-sétára, biciklitúrára és félmaratonra indulhatnak az aktív kikapcsolódást keresők.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában