Helyi közélet

2017.05.23. 09:43

Valóságos ámokfutást rendezett a visszaeső tolcsvai tolvaj

Rátka - Három nap alatt három év börtönre ítélték a Rátkai Töltött Káposzta Fesztivál garázdáját.

Rátka - Három nap alatt három év börtönre ítélték a Rátkai Töltött Káposzta Fesztivál garázdáját.

Május 13-án rendezték meg a Rátkai Töltött Káposzta Fesztivált, amelyen részt vett – erősen ittas állapotban – egy 26 éves tolcsvai férfi. Mikor már alig állt a lábán, elhatározta, hogy egy járművet szerez, amivel haza tud jutni. Bement egy családi ház udvarára és beindította az ott talált autót. A háziak megjelenésére megijedt és nekiütközött a ház előtetőjének, amit lerombolt. Aztán elszaladt a helyszínről.

Ezzel nem ért véget az ámokfutás. Egy másik udvarról egy elektromos meghajtású kerékpárt emelt el és azzal próbált hazajutni. Menet közben egy pincéből mintegy tizenhétezer forint értékű bort emelt el.

A rendőrség másnap, otthonában találta meg és őrizetbe vette a férfit. Az ügyészég az előző büntetéséből alig egy éve szabadult különös visszaesőt gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

A Szerencsi Járásbíróság jármű önkényes elvétele és lopás miatt három nappal a cselekmények után a vádlottat 3 év börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában