Helyi közélet

2017.05.06. 09:43

Csalókra figyelmeztet a miskolci önkormányzat

Miskolc - Pénteken két hasonló tartalmú közleményt kaptunk: mindkettő csalókra figyelmeztet.

Miskolc - Pénteken két hasonló tartalmú közleményt kaptunk: mindkettő csalókra figyelmeztet.

Az elsőben Koczák Szilvia, a miskolci önkormányzat szóvivője arra hívja fel a figyelmet, hogy ismeretlenek személyes adatokat gyűjtenek az önkormányzat nevében az avasi lakótelepen. Információik szerint egy fiatal nő arra hivatkozik, hogy a városháza élelmiszercsomagot oszt majd a rászoruló családoknak, ezért kéri az adatokat. Ám a szóvivő szerint ilyenről szó sincs, kérik, ne dőljön be senki a csalónak. Amennyiben ilyet tapasztalnak, kérik, azonnal értesítsék a rendőrséget. A közleményben írják, az önkormányzat feljelentést tesz az ügyben.

A másik a Mihő Kft.-t is magába foglaló Miskolc Holding Zrt. közleményéből derül ki, hogy ismeretlen személyek visszaélnek a cég nevével, rájuk hivatkozva radiátorcserét és a radiátorokra költségosztó berendezés felszerelését kínálják. A társaság arra figyelmezteti a miskolciakat, hogy amennyiben a Mihőre hivatkozva kérnek pénzt, ne fizessenek, és jelentsék az esetet a rendőrségnek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában