Helyi közélet

2017.05.26. 07:25

Bajtársuké a nyert millió

Miskolc - Beteg tűzoltó társuknak ajánlották fel tévés nyereményüket a miskolci tűzoltók.

Miskolc - Beteg tűzoltó társuknak ajánlották fel tévés nyereményüket a miskolci tűzoltók.

Gál Gábor tűzoltó főtörzsőrmester és Győri Péter tűzoltó törzsőrmester, a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltói jelentős pénzösszeget nyertek egy országos kereskedelmi televízió vetélkedőjén május 23-án.

Koncentrációt igényelt

A tűzoltó páros egy jó barátnak, egykori kollégának és családjának szeretett volna segítséget nyújtani, emiatt határozott úgy, hogy él a lehetőséggel és indul a televíziós vetélkedőn. Arra, hogy szereplésük ilyen jól sikerül, egyikük sem számított, bár mint mondták, titokban azért remélték. Elmondásuk szerint rendkívül nehéz volt bekerülni a versenybe, rengeteg ügyességi feladatot kellett megoldani, ami nagy odafigyelést és koncentrációt igényelt. A felkészülés során, szabadidőt nem sajnálva, fáradságot és magukat sem kímélve edzettek, gyakoroltak, amikor csak lehetett, és várták a vetélkedő napját. A forgatáson kicsit izgultak, azonban mindvégig nagyon jól érezték magunkat és sikerrel vették az akadályokat.

Egy évig volt kómában

„Szikra” (Péter) és „Parázs” (Gábor) a vetélkedő során tehát 1 millió forintot nyert, amit teljes egészében felajánlottak Vass Tamásnak, a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság volt tűzoltójának és családjának. Tamás két évvel ezelőtt szívrohamot kapott egy futballmeccs után. Egy évig kómában volt és azóta is ellátásra szorul.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában