Helyi közélet

2017.05.21. 08:19

Az év praxisa a Kárpát-medencében - Miskolci orvosra is lehet szavazni!

Miskolc - Május 28-án éjfélig várják a szavazatokat az „Az év praxisa” díjra. „Az év praxisa a Kárpát-medencében” díjat 2017-ben is 10–10 háziorvos nyerheti el – munkatársaival, a nővérekkel együtt – határon innen és határon túl.

Miskolc - Május 28-án éjfélig várják a szavazatokat az „Az év praxisa” díjra.

„Az év praxisa a Kárpát-medencében” díjat 2017-ben is 10–10 háziorvos nyerheti el – munkatársaival, a nővérekkel együtt – határon innen és határon túl.Miskolci jelöltjei is vannak az elismerésnek: dr. Székely Annamária háziorvos és asszisztense, Knizner Ágnes jutott be az előválogatóba. Kérjük kedves olvasóinkat, ha szeretnék, hogy ők is elnyerjék a díjat, május 28-án éjfélig szavazzanak a www.evpraxisa.hu/palyazatok oldalon!

Bizalmi kapcsolat

– Hatalmas megtiszteltetés a jelölés – fogalmazott dr. Székely Annamária háziorvos lapunknak. – A betegek részéről a szeretet és a ragaszkodás kifejezése munkánk iránt. Mert a jelölés nemcsak nekem szól, hanem az asszisztensemnek is, hiszen a gyógyítás mindig csapatmunka.

A háziorvos hangsúlyozta: az orvoslás nagyon erős bizalmi kapcsolatot is jelent a betegek részéről, ugyanis ők választják az orvosukat, ezt pedig meg kell szolgálni minden nap. A háziorvosok munkája azért különleges, mert ők szinte együtt élnek a beteggel, hiszen ismerik minden problémáját, a családját, a munkáját, a terveit, örömét, bánatát. Tulajdonképpen a háziorvoshoz fut be minden vizsgálati eredmény, és mint ahogy a nyomozó a részinformációkból és apró jelekből összerakja a történetet, a háziorvos ugyanúgy rakja össze az eredményekből és a beteg panaszaiból a diagnózist.

Dr. Székely Annamária 1985-től dolgozik háziorvosként. 2006-tól Miskolcon praktizál, előtte Kazincbarcikán és Megyaszón gyógyította a betegeket. Körzete a Komlóstető, de máshonnan is vannak betegei a szabad orvosválasztásnak köszönhetően. Tanára a Debreceni Egyetemnek és a budapesti Semmelweis Egyetemnek, hallgatókat, rezidenseket, doktoranduszokat oktat a háziorvoslás tudományára. Dr. Székely Annamáriát és asszisztensét 33 betegük jelölte a díjra, kis történettel kiegészítve. Ezek megtalálhatók Az év praxisa oldalon.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában