Helyi közélet

2017.03.05. 14:16

Fények

<em>Ami feltétlenül pozitívum, hogy reggelente már általában világosra, ha pedig a felhők nem aktívak, valódi napsütésre ébredek.</em> Pásztor Attila írása.

Ami feltétlenül pozitívum, hogy reggelente már általában világosra, ha pedig a felhők nem aktívak, valódi napsütésre ébredek. Pásztor Attila írása.

Az ablakom pont a felkelőre néz, kellemes tud lenni, amíg nem kánikulai a történet. Viszont azt is pont látom az érkező fénynél, hogy ráférne már az üvegre egy pucolás, közelegnek a benti tavaszi munkák is. Minden tisztán, jól látható, de a szemem csak azt keresi, amit tényleg látni akar. Meg lehet tanulni nemcsak szelektíven hallani, látni is. A legkisebb kiskutyámat mintha felhúzták volna: egész nap megy, most még olyan furcsán csillan a fényben a színe, amikor cikázik az udvaron, olyan szürkésen barnás. Letudom a hosszú évek óta kötelező penzumot, kiválasztom a fehéret, utazom a sárgával, iszom egy feketét. Ütöm a klaviatúrát, de már behúzott függöny mellett, a monitor meg a neon megtette a hatását, itt már tud zavarni az igazi fény, ha szembe jön, ha csillan. Ami még egy kicsit nyomasztó, hogy még most is erősen szürkületben végzem, hosszúnak tűnik így a nap. Jönnek a mesterséges fények, és nincs mese, azok is mindent megmutatnak. De csak azt nézem, amit látni akarok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában