Helyi közélet

2017.03.18. 09:11

A jövő kormányhivatalnokai a Miskolci Egyetemen

Miskolc - A kormánymegbízott székét is kipróbálhatták pénteken a Miskolci Egyetem hallgatói.

Miskolc - A kormánymegbízott székét is kipróbálhatták pénteken a Miskolci Egyetem hallgatói.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal életében megszokott, hogy a Miskolci Egyetem hallgatói – mint a jövő potenciális kormányhivatalnokai – élőben pillantanak bele a hivatali életbe. Pénteken – a hagyományt folytatva – a Gazdaságtudományi Kar harmadéves kereskedelem és marketing alapszakos hallgatóit látták vendégül a kormányhivatal miskolci, Csizmadia közben található központjában.

Így működik a kormányablak

Demeter Ervin kormánymegbízott ez alkalommal is személyesen fogadta az egyetemistákat és tájékoztatót adott számukra a kormányhivatal felépítéséről, valamint a működéséről. Víghné Kerekes Gabriella, a Kormányablak Főosztály helyettes vezetője a gyökeresen megváltozott ügyintézést mutatta be, amelyet aztán a gyakorlatban is megtekinthettek a hallgatók a földszinti kormányablakban.

Fazekas György alezredes egy ugyancsak a kormányhivatalhoz tartozó izgalmas terület, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Védelmi Bizottság munkáját mutatta be és az egyetemisták mindegyike kapott ajándékba egy-egy a védelmi bizottság által készített 2017-es falinaptárat.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában