Helyi közélet

2017.02.05. 19:05

Vízátfolyás miatt járhatatlan a 3-as főút Bükkábránynál

Bükkábrány - Többen nekivágtak a nagy víznek, voltak, akiket a tűzoltók húztak ki.

Bükkábrány - Többen nekivágtak a nagy víznek, voltak, akiket a tűzoltók húztak ki.

Lezárták a 3-as számú főutat Bükkábrány és a harsányi elágazás között. Az olvadás miatt keletkezett jelentős vízátfolyáson csak buszok, teherautók és terepjárók tudtak keresztülhajtani, a személyautósok Mezőkeresztes és Csincse felé kerülhettek volna.

Voltak azonban, aki nem nekivágtak és nem fordultak időben vissza, őket a tűzoltók, illetve egy segítőkész terepjárós húzta ki, ezután zárták le a főutat, kerülni továbbra is Keresztes és Csincse felé lehet, illetve az M3-as autópályán Mezőkeresztes és Emőd között.

A 3-as főúton Bükkábrány és a harsányi elágazás között a 153-as és a 157-es km közé eső szakaszt lezárták. A forgalmat az M3-as autópálya – M30-as autópálya útvonalra terelik. A terelés idejére az M3-as autópálya a 139-es mezőkeresztesi csomóponttól a 151-es M30-as elválásig, illetve az M30-as autópálya az M3-as csomóponttól a 6-os km-nél lévő emődi csomópontig ideiglenesen mindkét irányban díjmentesen igénybe vehető.

- ÉM-TB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában