Helyi közélet

2017.02.22. 16:44

Hagyománnyá vált a rendőrbál Szerencsen

Szerencs - Báloztak a szerencsi rendőrök: összetartó ereje van a rendezvénynek.

Szerencs - Báloztak a szerencsi rendőrök: összetartó ereje van a rendezvénynek.

Ritkán látni annyi rendőrt együtt Szerencsen, mint amennyit Keresztesi János, a város kapitányságának vezetője köszöntött február 18-án a Bocskai István Katolikus Gimnázium aulájában. Az összejövetel célja egy kötetlen táncos est eltöltése volt, a rendezvény hagyománnyá vált a város kapitányságának és a hozzá tartozó rendőr­őrsök életében. Az eseményen – amelynek hangulatát Kovács Annamária táncosainak produkciói alapozták meg – Keresztesi János megjegyezte, kellenek a szerencsihez hasonló programok, nem baj, ha a munkatársak időt szakítanak egy kis szórakozásra, másrészt közösséget erősítő, összetartó ereje is van a programnak.

Hozzátette, a korábbi években megtartott báloknak rendkívül jó visszhangja volt, örömére szolgál, hogy egyre több munkatársa jelentkezett be a taktaharkányi, tokaji és tállyai őrsökről. Hangsúlyozta, a jelenlévők ugyan szórakozással töltik az éjszakát most, de lélekben ott vannak azon kollégák mellett, akik szolgálatban vannak úgy Szerencsen és környékén, mint a határvédelemnél, merthogy a város állományából is teljesítenek ott szolgálatot.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában