Helyi közélet

2017.01.01. 15:17

A hónap előadása decemberben is: Viktória

Miskolc - Egy nagyszerű operett, gyönyörű szerelmi történet: így indokolták döntésüket a nézők.

Miskolc - Egy nagyszerű operett, gyönyörű szerelmi történet: így indokolták döntésüket a nézők.

Szoros versenyben több előadással olvasóink szavazata alapján – akárcsak novemberben – a Béres Attila rendezte Viktória című operett lett a hónap előadása a Miskolci Nemzeti Színházban.

Olvasóink meg is indokolták döntésüket, ezekből szemezgettünk:

  • „Egy nagyszerű operett, amiben tökéletes egyensúlyban van a humor és a komolyság. A szereplőgárda fantasztikus, a dalok fülbemászóak, a díszletek és jelmezek gyönyörűek.” (Varga Zsolt);
  • „Ez egy gyönyörű szerelmi történet, mely változatos zenei köntösbe bújtatva, látványosan szórakoztatja, ejti rabul a közönséget, mindeközben megtartja az operett műfaj varázsát. Korosztálytól függetlenül mindenkinek szívből ajánlom.” (Kulcsár Tímea);
  • „Újra megnéztem… újra megnézném!” (Csizmadia Dorina);
  • „Kitűnő szereposztás, jó rendezés, kitűnő színpadi koreográfia és zenedallamok.” (Jurkó István);
  • „Nagyon jó, színvonalas előadás volt. Köszönjük.” (Zavarkó Istvánné)
  • A közönség dönthet

    Folytatódik a Miskolci Nemzeti Színházzal közös kezdeményezésünk: ebben a színházi évadban is a közönség dönthet a hónap előadásáról.

    A tudnivalók: akárcsak az előző szezonban, most is arra kérjük lapunk olvasóit: segítsenek dönteni róla, melyik lehet a hónap előadása a Miskolci Nemzeti Színházban. A szavazás bevált formája szerint kiadónk portálján, a Borsod Online-on adhatják le voksaikat a címoldalon található linken. Itt fejthetik ki a véleményüket az általuk látott színházi produkciókról. A legtöbb szavazatot kapott előadásé a cím.

    Időről időre

    A szavazásról a boon.hu oldalon, lapunkban és az Észak-Magyarország Face­book-oldalán adunk tájékoztatást. A szöveges értékelésekből időről időre összeállításokat szándékozunk közölni lapunkban.

    A szavazásra bátorítunk azzal is, hogy a voksolók részére havonta 5 páros belépőt ajánl fel a Miskolci Nemzeti Színház, ezeket a boon.hu sorsolja ki.

    (A szerencsés nyertesek listáját ez alkalommal januárban közöljük.)

    - ÉM -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában