Helyi közélet

2016.12.14. 17:54

Várjuk olvasóink szavazatát a hónap előadására

Miskolc - Mi tetszik a leginkább decemberben? Döntsön a közönség!

Miskolc - Mi tetszik a leginkább decemberben? Döntsön a közönség!

Ebben a színházi évadban is a közönség dönthet a hónap előadásáról.

A tudnivalók: akárcsak az előző szezonban, most is arra kérjük lapunk olvasóit: segítsenek dönteni róla, melyik lehet a hónap előadása a Miskolci Nemzeti Színházban.

A szavazás bevált formája szerint kiadónk portálján, a Borsod Online-on adhatják le voksaikat a címoldalon található linken. Itt fejthetik ki a véleményüket az általuk látott színházi produkciókról. A legtöbb szavazatot kapott előadásé a cím.

A szavazásról a boon.hu oldalon, lapunkban és az Észak-Magyarország Face­book-oldalán adunk tájékoztatást.

A szöveges értékelésekből időről időre összeállításokat szándékozunk közölni lapunkban (keretes összeállításunk, alább). A szavazásra bátorítunk azzal is, hogy a voksolók részére havonta 5 páros belépőt ajánl fel a Miskolci Nemzeti Színház, ezeket a boon.hu sorsolja ki.

ÉM


Vélemények a Miskolci Nemzeti Színház előadásairól

A Bandy-lányok

Vidám Mikulás-estet varázsoltak a „lányok”. (Takács Gabriella)

Kikapcsol, nosztalgiára ösztönöz - problémákkal, tragédiákkal teli világunkban jó, hogy ezt is nyújtja a színház. (Ardeleánné Kiss Olga)

Illatszertár

Nagyon szórakoztató, humoros, kedves darab, én még 2015 áprilisában láttam Miskolcon, Budapest közeléből utaztam azért, hogy láthassam ebben a szereposztásban. A színészek hatalmasat alakítottak, különösen kiemelném Ullmann Mónikát. Külön jó érzéssel tölt el az, hogy én még Jancsi szerepét Bősze Györggyel láthattam, aki azóta sajnos meghalt. Úgy tudom, hogy tavaly már el is nyerte egyszer a hónap előadása címet, nem véletlen. Én azonban azt mondom, hogy így utoljára (hallottam, hogy leveszik a műsorról több okból is) megérdemelné még, hogy az Illatszertár legyen a hónap előadása. Így, ebben a rendezésben, ezzel a szereposztással már úgysem lesz látható többet. Köszönöm az élményt! (Bíró Sarolta)

Tavaly vettünk részt ezen az előadáson és nagyon jól éreztünk magunkat. Véletlenül vettem jegyet erre az előadásra az utolsók között, mert amit meg szerettünk volna nézni, már nem adták. Ezzel az előadással kapcsolatban viszont kellemes csalódás ért. Bármikor újra megnéznem ezt a színdarabot. (Tóthné Végvári Zsuzsanna)

A kutya különös esete az éjszakában

Pár éve olvastam a regényt, tetszett, de nem érintett meg. Azóta közeli rokonom kisfiáról kiderült, hogy autista. Somhegyi György játéka hozta egészen közel hozzám a történetet. (Takácsné Benedek Andrea)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában