Helyi közélet

2016.12.09. 14:36

Useme, Fish! és Péterfy Boriék a Helynekemben

Miskolc - Nem múlik el ez a hétvége sem buli nélkül a Helynekemben.

Miskolc - Nem múlik el ez a hétvége sem buli nélkül a Helynekemben.

Péntek este „Nekünk nyáron lesz a tél!” – Fish! koncert az új lemez legjobbjaival és a Useme vendégeskedésével. Szombaton pedig Szédülés! Péterfy Bori & Love Banddel. A koncert után mindkét nap video disco várja a táncoslábúakat!

Gyere, te szédülés!

2016 őszén idei új albumát, a Szédülést viszi turnéra Péterfy Bori énekesnő-színésznő zenekara. A minden eddiginél hangosabb, bátrabb és változatosabb Bori-lemez az új tagsággal működő Love Band első közös munkája. És ez az első olyan Love Band-album, amelyre a dalok többségének szövegét Bori írta. A borítót Stark Attila tervezte, a borítón szereplő kép viszont a nemzetközi hírű fiatal fotóművész, Borsi Flóra műve. A dalok szerzője és zenei producere Tövisházi Ambrus. És hogy milyen lett a Szédülés hangulata? Rózsaszín macik továbbra sem szerepelnek a Bori-dalokban. Világvégéről, szakításról, légiós harcosról, tombolásról és elásott szeretőkről szól az új lemez, amelynek A oldalán lendületes popszámok sorakoznak, a B oldal pedig a torz mesék dalai.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában