Helyi közélet

2016.12.16. 14:49

Sajóivánka: Amit lehet, megtesznek a fejlődésért

Sajóivánka - „A közfoglalkoztatásunk évek óta jól és építő módon működik.”

Sajóivánka - „A közfoglalkoztatásunk évek óta jól és építő módon működik.”

„Ismét egy munkás éven vagyunk túl – kezdte beszélgetésünket Seszták Ottó, Sajóivánka polgármestere.

– A célokat, melyeket az év elején kitűztünk, legnagyobb részben sikerült megvalósítani, a lehetőségeikhez mérten igyekszünk folyamatosan fejleszteni. A település életében ünnepnap volt, amikor átadtuk az ’56-os „Büszkeségpontot”, egy olyan emlékművet, mely egyszerre tisztelgés a múlt nagyjai, hősei előtt és iránymutatás a jelen és a jövő generációja számára.”

Folyamatosan figyelik

A polgármester a jövőről is szólt, mint mondta, folyamatosan figyelik az uniós pályázati lehetőségeket, és jelenleg is több benyújtott pályázatuk elbírálására várnak.

– A közfoglalkoztatásunk évek óta jól és építő módon működik, és ami biztos, hogy 2017-ben is folytatjuk, már készek a tervek – folytatta Seszták Ottó. – Amikor indult a program, közel 60 emberrel dolgoztunk, jelenleg ez a szám 28, ami azt mutatja, hogy a korábban közmunkában dolgozók közül sokan ismét az aktív munkaerőpiac szereplői lettek. Ezt a tényt is figyelembe véve büszke vagyok arra, hogy Sajóivánkán nincs munkanélküli.

ÉM


Polgármester-találkozó az Észak-Magyarországnál

Miskolc - Ismét megrendezte az Észak-Magyarország a polgármesterek találkozóját, méghozzá nagy sikerrel, ugyanis minden eddiginél több településvezető fogadta el meghívást, hogy közösen koccintsunk a 2016-os és a következő évre.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában