Helyi közélet

2016.12.06. 11:46

Rotary Mikulás-futás Miskolcon

Miskolc - Immár hatodik alkalommal rendezték meg Miskolcon a Rotary Mikulás-fu­tást, amelyre több mint kétezer miskolci középiskolást vártak.

Miskolc - Immár hatodik alkalommal rendezték meg Miskolcon a Rotary Mikulás-fu­tást, amelyre több mint kétezer miskolci középiskolást vártak.

December 5-én hétfőn immár hatodik alkalommal rendezték meg Miskolcon a Rotary Mikulás-futást (Városház tér–Széchenyi utca–Kazinczy utca–Hősök tere–Déryné utca–Széchenyi utca–Városház tér útvonalon, 1,9 km hosszan), amelynek az idén a ZIP’s Brewhouse étterem volt a kiemelt támogatója.

– A miskolci Rotary Klub kiemelt programja a Mikulás futás, amely szervesen kapcsolódik az egyik legsikeresebb projektünkhöz, a nemzetközi cserediák programhoz. A hétfői jótékonysági futásunkra közel 2000 középiskolás diák jelentkezett, és a támogatóknak köszönhetően a magas részvételi számnak köszönhetően, lehetőségünk van több más, olyan jótékonysági akció megszervezésére is, mint például – az immár tizedik alkalommal sorra kerülő – ételosztás, amelyet az idén december 20-án, 13 órától tartunk az Újgyőri főtéren, illetve az Értelmi Fogyatékosok Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezetének támogatása – tájékoztatta a Borsod Online-t Kovács Attila, a miskolci Rotary Klub tagja, a Mikulás futás főszervezője.​

Fotók:

Videó:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában