Helyi közélet

2016.11.14. 10:44

Videó: A miskolci Veréb Tamás lett a sztárok sztárja

Budapest, Miskolc - 2016-ban Magyarország legsokoldalúbb előadója, vagyis a Sztárban Sztár győztese Veréb Tamás lett.

Budapest, Miskolc - 2016-ban Magyarország legsokoldalúbb előadója, vagyis a Sztárban Sztár győztese Veréb Tamás lett.

Amint arról írtunk, Veréb Tamás nemrég még a Diósgyőri Gimnázium diákszínpadán játszott főszerepeket, a Miskolci Nemzeti Színházban is láthattuk, ma pedig már a fővárosi Operettszínház kedvelt sztárja. Ott volt a Sztárban Sztár döntőjében is, amit meg is nyert vasárnap este, de már újabb tervek foglalkoztatják.

A Sztárban Sztárban szereplő hazai sztár-énekesek adásról-adásra megmutatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik, hogy a műsor fellépői kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Videó: tv2.hu


Első szerepét 9 évesen játszotta

Budapest, Miskolc - A tévés szereplésnek köszönhetően ma már mindenki tudja, ki az a Veréb Tamás.

 

 

 

Interjú: Veréb Tamás

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a miskolci születésű színész, énekes Veréb Tamás volt, aki fiatal kora ellenére, már három éve a Budapesti Operettszínház oszlopos tagja, ahol olyan világhírű produkciókban látható, mint az Elfújta a szél (Ashley) és a Rómeó és Júlia (Rómeó) című musical.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában