Helyi közélet

2016.11.29. 14:48

Fókuszban a testi-lelki harmónia Ózdon

Ózd - Különböző szűrővizsgálatok és szakemberek előadásai várták az érdeklődőket.

Ózd - Különböző szűrővizsgálatok és szakemberek előadásai várták az érdeklődőket.

Az Almási Balogh Pál Kórház Egészségfejlesztési Irodája egy egész napot szentelt annak, hogy minden korosztályt megszólítson egészségközpontú üzenetével. A testi és lelki harmónia jegyében megrendezett program szervezői fontosnak érezték, hogy gazdag kínálatot állítsanak össze erre az alkalomra.

„Most így év végén egy kicsit mi is szeretnénk lecsendesedni és szeretnénk, ha mindenki megtalálná a maga kis harmóniáját. Ennek kapcsán szerettünk volna megszólaltatni olyan embereket és tanítókat, akik ebben segíteni tudnak” – fogalmazott az Almási Balogh Pál Kórház ápolási igazgatója, Rolof Orsolya.

A rendezvényen szakemberek előadásai várták az érdeklődőket és az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai szűrővizsgálatokkal álltak a résztvevők rendelkezésére. A spirituális tanító Gunagriha előadása után Fenyő Iván következett. A színművész, aki motivációs tréner is egyben, a tudatos életről, az önismeret fontosságáról és ennek következményeiről is beszélt hallgatóságának.

December 9-én hasonló egészségnapra várja az érdeklődőket az Iroda. Akkor Balogh Béla spirituális tanító, „Soma Mamagésa” életszemléleti tanácsadó és az Ózdról elszármazott Nagy B. József tart majd előadást az ózdiaknak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában