Helyi közélet

2016.11.23. 15:43

A közönség értékelhet a Miskolci Nemzeti Színházban

Miskolc - Segítene eldönteni, melyik legyen a hónap előadása? Köszönjük!

Miskolc - Segítene eldönteni, melyik legyen a hónap előadása? Köszönjük!

Ebben a színházi évadban is a közönség dönthet a hónap előadásáról.

Tudnivalók: akárcsak az előző szezonban, most is arra kérjük lapunk olvasóit: segítsenek dönteni róla, melyik lehet a hónap előadása a Miskolci Nemzeti Színházban. A szavazás bevált formája szerint kiadónk portálján, a Borsod Online-on adhatják le voksaikat. Itt fejthetik ki a véleményüket az általuk látott színházi produkciókról. A legtöbb szavazatot kapott előadásé a cím. A szavazásról a boon.hu oldalon, lapunkban és az Észak-Magyarország Face­book-oldalán adunk tájékoztatást. A szöveges értékelésekből időről időre összeállításokat szándékozunk közölni lapunkban. (keretes összeállításunk, alább)

A szavazásra bátorítunk azzal is, hogy a voksolók részére havonta 5 páros belépőt ajánl fel a Miskolci Nemzeti Színház, ezeket a boon.hu sorsolja ki.

ÉM


Olvasóink írták az eddigi előadásokról

Kivilágos kivirradtig (rendező: Rusznyák Gábor)

  • Nagybányai Erzsébet: "Fantasztikus darab, fantasztikus alakításokkal!"
  • Baranyi Ferenc: "Rusznyák Gábor megint érzékenyen és mesterien nyúlt hozzá egy olyan műhöz, amely ma is megdöbbentően aktuális. Gyönyörűen használta fel azokat az eszközöket, amelyeket már korábbi rendezéseiben nagyszerű és újszerű élményként élhettünk meg. Ritka pillanat, amikor a színpadon lévő összes színészről elmondhatjuk: főszerepet játszottak, s mesterien alakították azt."
  • Sulyok Emese: "A színészi alakítások, nagyszerűek voltak egyénileg is, ugyanakkor remekül egészítették ki egymást. Az osztott terek, a díszlet körforgása, a zenei betétek fenntartják folyamatosan a néző figyelmét. Nagyon tetszett az a rendezői megoldás, amikor a szereplők folyamatosan vetkőzik le a korabeli ruháikat és jelennek meg előttünk a mai kor divatja szerint. Gratulálok a darab alkotóinak!"
  • Lőrinc Mariann: "Félelmetesen jó előadás, senkit nem lehet kiemelni, mert mindenki nagyon jól játszik benne. Sajnos, nagyon aktuális."
  • Magyar Krisztina: "Kiváló színészekkel egy remek előadás. Kedvenc színészeimmel: Czakó Juliannával és Harsányi Attilával."
  • Nagy Lászlóné: "Jó rendezés, kiváló színészi előadás."

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában