Helyi közélet

2016.10.11. 17:29

Ötven éve a színpadon – Bangó Margit koncertje Miskolcon

Miskolc - A slágerei mellett nemrég megjelent új lemezéről is bemutat néhány dalt.

Miskolc - A slágerei mellett nemrég megjelent új lemezéről is bemutat néhány dalt.

Bangó Margit Magyar Örökség és Kossuth-díjas művésznő előadói pályájának 50 éves jubileumához érkezett. Az 1966-ban történt első rádiófelvétel óta sok minden történt a művésznő színpadi és magánéletében egyaránt. Mint egy be nem fejezett életművet összefoglaló koncertet tart október 15-én Miskolcon, a Művészetek Házában, amelyre előfizetőink kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet. (A kedvezményes árú belépők a készlet erejéig kaphatók!)

Showelemek színesítik

A művésznő vendégei lesznek: Szakcsi Lakatos Béla, Emilio. A koncerten elhangzó dalokat a művésznő saját tánczenekarán kívül, Szalay Antal és cigányzenekara, valamint a Tűzrózsák tánckar és számos technikai show­elem színesíti majd. A művésznő számos olyan dalt válogat össze, melyek részben végigkísérték pályáját, vagy valamilyen szempontból kihívást vagy nagy büszkeséget jelentenek neki. A műsor magas színvonalúnak ígérkezik, pont olyannak, amilyen maximalista művész Bangó Margit.

Nagy slágerek

A jubileum alkalmából a zenei sokszínűségéről is ismert művésznő számos slágerei mellett nemrég megjelent új lemezéről is bemutat néhány dalt.

A közel kétórás koncerten elhangzanak a nagy slágerek is, mint a Halk zene szól az éjszakában, Fekete bánat, Hosszú fekete haj, Álltam a hídon című dalok, valamint duettek Emilióval és Szakcsi Lakatos Bélával.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában