Helyi közélet

2016.10.03. 11:53

Kedden indítja a távfűtést a MIHŐ

Miskolc – Az Országos Meteorológiai Intézet (OMSZ) előrejelzése alapján a MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. október 4-én megkezdi a távfűtést Miskolcon.

Miskolc – Az Országos Meteorológiai Intézet (OMSZ) előrejelzése alapján a MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. október 4-én megkezdi a távfűtést Miskolcon.

A fűtési idény a jogszabályoknak megfelelően szeptember 15-től május 15-ig tart. A MIHŐ Kft. a lakóközösségekkel kötött megállapodása alapján automatikusan elindítja a távhőszolgáltatást, ha a napi átlagos külső középhőmérséklet előreláthatólag 1 napon keresztül 10 °C fok alatt, vagy 3 egymást követő napon 12 °C fok alatt marad. Az OMSZ előrejelzése alapján a MIHŐ Kft. október 4-én megkezdi a távfűtést Miskolcon.

Javasoljuk, hogy a hőfokszabályozós radiátor szelepeket már most nyissák ki és hagyják nyitott állásban a rendszerben lévő levegő eltávozása érdekében, majd a fűtés beindulását követő napokban állítsák azt a kívánt értékre.

A lakóközösségek eltérhetnek az automatikus fűtésindítástól, ha az egy hőközponthoz tartozó összes társasház-közösség írásban, a fűtési megbízotton vagy a közös képviselőn keresztül jelzi ezt a MIHŐ Kft. felé - tájékoztatta a Borsod Online-t Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában