Helyi közélet

2016.10.04. 16:05

Helyreigazítás

A boon.hu internetes portálon 2016. szeptember 07. napján 13 óra 09 perckor <a href="/zsebpenzert-kertek-szexet-a-gyerekektol-a-nevelok/3178794" target="_blank">"Zsebpénzért kértek szexet a gyerekektől a nevelők"</a> címmel megjelent cikkünkben valótlan tényeket híresztelünk, melyek szerint durván visszaélnek a gyerekek kiszolgáltatottságával a nevelőotthon nevelői, valamint hogy a gyerekeket zsebpénzért, játékért, édességért kényszerítik szexre az elvileg rájuk vigyázó alkalmazottak.

A boon.hu internetes portálon 2016. szeptember 07. napján 13 óra 09 perckor "Zsebpénzért kértek szexet a gyerekektől a nevelők" címmel megjelent cikkünkben valótlan tényeket híresztelünk, melyek szerint durván visszaélnek a gyerekek kiszolgáltatottságával a nevelőotthon nevelői, valamint hogy a gyerekeket zsebpénzért, játékért, édességért kényszerítik szexre az elvileg rájuk vigyázó alkalmazottak.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a nevelők a gyermekotthonban semmilyen szexuális zaklatást, kényszerítést, erőszakot nem követtek és nem követnek el."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában