Helyi közélet

2016.10.11. 09:00

Gyanúsítottként hallgatták ki Mengyi Rolandot

Budapest, Miskolc - Gyanúsítottként hallgatták ki Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselőt hétfőn – értesült a 24.hu.

Budapest, Miskolc - Gyanúsítottként hallgatták ki Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselőt hétfőn – értesült a 24.hu.

A „Voldemort” néven elhíresült politikusnak különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt kell felelnie.

Az információt Mengyi Roland ügyvédje, Futó Barnabás megerősítette a szerkesztőségnek. A képviselő 9 óra előtt néhány perccel érkezett meg az ügyészségre, kihallgatása órákig tartott, 13 óra után hagyhatta el az épületet – írja a 24.hu.

ÉM

Videó: RTL Klub


Videó - Mengyi Roland: „Nem is olvastam a Harry Pottert”

Bőcs, Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - A Voldemort-ügy eltörpül a migránskérdéshez képest – ezt maga az érintett mondta a 444-nek egy borsodi lakossági fórumon. Mengyi Roland a portálnak azt mondta: kész megvédeni magát, addig is végzi a dolgát.

 

OGY - Felfüggesztették Mengyi Roland mentelmi jogát

Budapest/Miskolc/Tiszaújváros - Felfüggesztette a fideszes Mengyi Roland mentelmi jogát hétfőn az Országgyűlés.

 

 

Videó: „Kicsi az ország, mindenki ismer mindenkit” - Vizsgálják, honnan tudtak a lehallgatásról a Mengyi-ügy gyanúsítottjai

Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ezzel magyarázható, hogy a Mengyi-ügy gyanúsítottjai tudomást szerezhettek a lehallgatásukról. A szocialisták feljelentést tettek államtitoksértés miatt, ők azt mondják, a feletteseik elárulták az adónyomozókat.

Videó: Mengyi - „Nem is ismerem a döntéshozókat”

Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - Megszólalt a korrupciós botrányba került fideszes országgyűlési képviselő. Mengyi Roland a televízió kérdésére tagadta, hogy kenőpénzt kapott két borsodi vállalkozótól azért, hogy elintézze nekik, hogy megnyerjenek egy 500 millió forintos uniós pályázatot.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában